Pressemøde i FC Kegle

Nyhed oprettet d. 24-02-2017 af W. Bombastille

Kong Vinter har gjort sit indtog i Århus og jeg må derfor op ganske tidligt for ikke at komme for sent til pressemødet kl. 12. Min rygsæk er pakket med tæppe, sneskovl, rom toddy og naturligvis pen og papir. Jeg er spændt på hvem denne spiller er som FC Kegle præsenterer. Allerede kl 9:00 begiver jeg mig afsted mod rådhuset. Jeg modtog en fax om, at på rådhuset ville man få at vide, hvor pressemødet bliver afholdt.

Heldigvis kommer jeg igennem nogle gader hvor der er rimelig ryddet, og også hvor der ligger beværtninger, hvor man kan få lidt varme i kroppen med en skarp - og det er i den grad koldt!

På min tur mod rådhuset møder jeg mange interessante mennesker, som også skal have varme i kroppen, og alle har de hver især et bud på, hvem det er Kegle henter. ”Det er Luis Figo der genoptager karrieren” siger Allan, mens Leif derimod tror det er Bendtner, der skal trække i den orange trøje.

Ja idéerne er mange og jeg er godt forventnings'fuld' da jeg møder op på rådhuset, hvor den tidligere borgmester Thorkild Simonsen står og deler flyers ud. Jeg kigger mig længe rundt og tager chancen.

Kegle har lavet en aftale med Thorkilds, selvsamme Århus borgmester står nu i rådhusets aula og deler flyers ud. Enten er jeg skarp eller også er det min krop der vil have mere varme.

Jeg rammer Thorkilds nede for enden af åen lige i tide. Der er kø, kilometervis af kø. Det er så slemt, at indtil flere gadesælgere har trodset kulden og sælger varme drikke og hotdogs. Mit pressecertifikat ligger naturligvis nederst i tasken - det bliver knebent det her.

Præcis 12:00 lykkes det mig at komme ind. Jeg ænser ikke klokken, men styrter ind i lokalet hvor formanden netop er gået på. Døren klapper og formanden stopper. Han HADER at blive afbrudt.

Det føles som flere århundreder, hvor han kigger stift og stille på mig og jo mere han gør det, jo mere frustreret bliver mine journalistkolleger, som var her til tiden. Jeg føler, at jeg nu i det fjerne også kan høre buh råb udefra menneskemængden. Der er lynch stemning både her og uden for.

Formanden:
”Ja hvis jeg så ikke bliver afbrudt mere kan jeg måske fortsætte. Som jeg var ved at sige, inden denne trælse afbrydelse, ja så er vi i Kegle altid på jagt efter dygtige spillere. Men at det skulle lykkes os at hente en spiller med så stærke kvaliteter både på og uden for banen, det er mere end jeg turde håbe. Samtidig er det et stærkt signal til venner og fjender om, at jo, måske har vi haft en lille krise, men vi så langt fra døde!!

Manden der starter i Kegle til April er tidligere primus motor hos en af de små rivaler der findes i Århus, hvilket gør købet endnu mere poetisk. Byd velkommen folkens, Til Mikkel Egelund, tidligere FB Århus Omegn, nu er han Kegle”


Egelund:
”Tak tak skal i have. Wow sikke en velkomst. (kigger ud mod menneskemængden der stadig jubler) Mange har sagt, at alle spillere drømmer om at spille i FC Kegle og de har ret. Det er en drøm der går i opfyldelse. Jeg går ind i min bedste fodboldalder nu, jeg forhørte mig hos min agent, venner og familie, og alle var de enige, Kegle er det rette sted at komme hen nu. Jeg er glad for den modtagelse jeg har fået, både af fans og af klubben. Jeg er sikker på det her bliver et stærkt ophold”

Formanden:
”Tak Mikkel og velkommen til. Ja, da Mikkels agent kontaktede mig var jeg ikke i tvivl - her skulle der handles. Mikkel er udstyret med en 3 årig kontrakt med option på 3 år mere. Det er Fredag, vi har købt en stjerne, derfor skal der ikke bruges tid på spørgsmål, der er fri bar her, lad os fejre det”.

BOMBEN, den tidligere FB Træner skifter altså til Kegle, det er fucking amazing. Der er gjort et kup i Kegle, og forårssæsonen ser mere end lovende ud.


//W. Bombastille 

Kommentarer


Kommentar skrevet af Kim Nørgaard d. 24. februar 2017 17:00
Mikkel egelund har solgt sin sjæl

Skriv kommentar