Pressemøde i FC Kegle

Nyhed oprettet d. 18-06-2016

Sæsonen er netop overstået og det er tid til jeg igen, kan sove længe i weekenderne, men allerede første weekend efter afslutningen, rumsterer fax maskinen i det fjerne. FC Kegle indkalder til pressemøde, på en søndag. 

Så her røg min planlagte morgen med æg, bacon og bones, nu skal der arbejdes! 
 

Det har været en enormt blandet sæson i Kegle, og spørgsmålet er om der ”ruller hoveder” i dag, Formanden lovede jo på live tv forleden, at glippede oprykningen, røg Johnni P som træner. 
 

Indbydelsen til pressemødet er nu færdig printet og lyder:

Formiddag kl. 10 i Danmark. Her starter et af de største og vigtigste pressemøder i FC Kegles historie. Al presse, TV, Radio, Internet, Avis, sladder, blogs og hvad der ellers eksisterer, er inviteret med.
 

Pressemødet er så stort at der ikke er plads til begivenheden i Danmark, derfor har formanden booket volkspark stadion i Hamborg.  

Der vil være privatheikopter der afhenter alle.
 

Vel mødt. 
 

Ps. I behøver ikke pas, myndighederne er indforstået med arrangementet."
 

BOM! Jeg skal åbenbart til pressemøde i Hamborg. Jeg har knap læst faxen færdig, førend det banker på døren. Det er helikopter piloten. Det er et vildt syn. Som tusinder af fugle med motor der nærmer sig det store stadion med plads til 57000 mennesker. Da jeg kommer ind og får anvist min plads, viser det sig at der på hver række går en tjener rundt med mad og drikke. Der er sgu en 3-retters menu inkluderet i pressemødet, det er ikke altid dårligt at være FC Kegles hovedskribent. På slaget 10 skal pressemødet starte, kl. er nu 9:57, formanden er kendt for sin sans for dramatik, men spørgsmålet er hvordan han klarer den i dag.

Luften er helt tom for helikoptere. Og nu høres lyden af det meget brummende Hercules fly. Ud i fadskærm bliver kastet 5 personer med sorte sække over hovedet, et skrivebord og formanden i et klassisk orange Armani jakkesæt. 

PRÆCIS kl. 10 lander det hele på jorden, og formanden tager en mikrofon fra sit skrivebord: 
 

”Velkommen, willkommenWelcome 
 

”Nu tror i måske at jeg har tænkt mig at aflive spillerne fra BK07? Men det har jeg ikke. Foran jer ser i forberedelserne til den kommende sæson. Det har ikke været den sæson vi drømte om, i FC Kegle. Men i stedet for at sætte os ned og tude, vil vi i stedet forberede os på efteråret”. 
 

Overalt omkring mig arbejder tolke på at følge med og oversætte hvad formanden siger. 

”Men før at jeg starter på dette, skal vi have lukket det kapitel der hedder forårssæsonen. Jeg ved mange af jeg sidder og venter på, at jeg fyrer Johnni P. Men sandt for dyden bliver det ikke tilfældet. Jeg har, som så mange andre også set den famøse facebook video, men mit svar til dette er MANIPULATION! Formentlig er det Donald Trumps hackere der har været på spil for at skabe splid mellem os, for at spille os ud mod hinanden. Det er velkendt at tilstanden i FC Kegle afspejler tilstanden i verdenssamfundet, så hans sidste kort er at skabe det indtryk, at der er splid i Kegle, men det er der ikke!” 

”Johnni har bestyrelsens opbakning til at fortsætte sit gode arbejde. Ligeledes har der været talt om at den eneste grund til at Kasper Brill ikke er fyret, er fordi vi er venner privat. Lad mig gøre det helt klart, hvis nogen tror jeg ikke kan fyre den snotunge, så kommer i aldrig med til pressemøde igen. Hvis han ikke leverer varen, skal jeg personligt sparke hans blege røv herfra og ned til grædemuren i Jerusalem” .

Alle ved, at når formændene i fodbold udtrykker tillid til træneren, så bliver han fyret. Så det er spændende at følge med i de kommende uger, om der sker noget på den front.

Formanden: 

”Nu til det lidt sjovere. Pigerne har haft svære betingelser i år efter en massiv men fornuftig udrensning i truppen. Det har været hårdt og knap så sjovt. Jeg vil snarest tage kontakt til de nuværende spillere, for at tale kontraktforlængelse. Men først vil jeg præsentere ikke mindre end 3 nye pigespillere, som har er blevet udstyret med en kontrakt på 6 måneder.  

Samtidig er der stadig forhandlinger med 3 piger yderligere, så med lidt magi, kan Kasper Brill til efteråret for helt maksimale arbejdsbetingelser. 

Der er tale om 3 potentielt KÆMPE profiler. Først og fremmest har vi altid været stolte af vores Petersen søstre, men vi ønsker at spice det lidt op, og derfor har vi udstyret den sidste Petersen søster med en kontrakt, velkommen til LINE PETERSEN” 
 

Den sorte sæk over hovedet ryger af, og et Petersen smil kommer frem. 57000 ellevilde journalister brøler i kor. Formanden har gjort det igen. Nu er der ikke flere sammenligninger med Laudrup brødrene, for de var jo kun 2. 3 Petersen søstre på samme hold, det kan kun blive outstanding. 
 

Formanden: 

”Den næste der skal præsenteres, er sandt for dyden en kvalitetsforstærkning som viser FC Kegles ambitioner. Camilla Østergaard mine damer og herrer. Camilla er hurtig, løbestærk og teknisk dygtig. Samtidig besidder hun nogle kvaliteter menneskeligt som vi sætter stor pris på i FC Kegle. Jeg er ikke i tvivl om, at denne transfer, vil sende chokbølger gennem de fleste pigehold, og de vil ærgre sig over, at de ikke kunne tiltrække en sådan kapacitet” 

Endnu en sort sæk ryger, og endnu et stort smil dukker op. En enorm hyldest vælter ned mod Camilla Ø, folket har taget den nye Keglestjerne til sig. 
 

Formanden: 

”Dagens sidst pige der skal præsenteres er ligesom de to foregående en massiv kvalitetssigning! Det er en pige med målnæsen i orden, og teknikken er som at se en yngre Maradona. Må jeg præsentere jer for Sandie Madsen” 

Endnu et jubelbrøl flænser igennem luften, FC Kegle viser igen, at det aldrig kan betale sig at lægge sig ned. Pigeholdet hang i en endog meget tynd tråd, men handlekraft gør at holdet nu får bygget på og på. 

”Sandie kom ind på holdet et par gange mod slutningen af sæsonen, et utaknemmeligt job, men vi så stadig så store kvaliteter i hende, at vi MÅTTE have hende på kontrakt før andre fik det!” 

 

”Efter 3 så stærke transfers er det jo ikke nemt at overgå. Men jeg har da også 2 spillere til herreholdene. Dog vil jeg tilføje at jeg er helt sikker på den ene af disse signings i allerhøjeste grad kan hjælpe pigeholdet også. 

Den første jeg skal præsentere, er en mand der er inde i en rigtig god uge. Først blev han udlært slagtersvend med stor ros fra formanden. Herefter valgte han så at han hellere vil satse på fodbolden, og den slags lader vi ikke forpasse i Kegle. Alle ved jo, at et hold skal bruge mindst en slagter på banen og en til festen. Så her har i ham, VELKOMMEN THOMAS HØJEN CHRISTENSEN” 

Da folk på tilskuerrækkerne ser dette, rejser de sig. Der er jubelbrøl og bølge på stadion. Thomas ser overrasket ud, men fattet. Det er garanteret nu, han forstår hvor stor en klub han er kommet til. 
 

Formanden: 

”Thomas er bomstærk, teknisk glimrende og en skarp analytisk spiller. Han har i mange år drømt om Kegle, og nu er drømmen blevet til virkelighed. Vi får en mand der virkelig vil det her, men hele sit hjerte. Velkommen Butch 

”Den næste og sidste på programmet er en form for dobbeltkonfekt. En fantastisk fodboldspiller, hurtig, stærk, teknisk. Samtidig har han en six-pack der får selveste C. Ronaldo til at ringe og spørge efter træningsråd. Og slutteligt har han et hjerte af guld. Byd velkommen til FC Kegles Ronaldo, Martin Nørregaard” 

Folk sidder med ømme klappehænder og hæse halse, men dette giver dem det et enormt overskud til at give det sidste de har. Klap og jubelbrøl vælter ned mod banen. Og folket begynder at synge ”Af med trøjen-Af med trøjen- Af med trøjen” Og den unge hr. Nørregaard svigter ikke, han viser dem sin 8-pack, og bliver belønnet med hvin og skrig fra selv de voksne mænd. 
 

Formanden: 

”Som i ser, kan Martin også hjælpe til med at overtale et par piger til. Og selvfølgelig kan han spille fodbold, han bliver en fornøjelse at følge. Helt til sidst kan jeg også annoncere at Denne sæsons store stjerne Anthon Fernandes netop har forlænget sin kontrakt med FC Kegle. Fremtiden ser i den grad lys ud. Tak for i dag. Fri bar i reperbahn til alle!” 

FC Kegle går en vanvittig spændende sæson i møde for alle 4 hold. Der er potentiale og fremtid i disse hold. 
 

//William Bombastille 

KommentarerSkriv kommentar