Pressemøde i FC Kegle

Nyhed oprettet d. 08-12-2016

Torsdag d. 8/12-2016

Klokken var 00:02 Torsdag nat, faxen begyndte at tikke. Jeg vidste med det samme, at det måtte være angående FC Kegles forestående pressemøde, de er sgu de eneste der stadig bruger en fax!

Og ganske rigtigt, meddelelsen lød:
”Hvis de har tænkt dem at deltage i vort nært forestående pressemøde, vil vi gerne byde dem en lokation, hvor de kan møde op og herefter få anvist det rette mødelokale. Dette sker af sikkerhedsmæssige årsager. I disse terror tider kan man aldrig være for sikker. Vi beklager hvis dette medfører gener for dem, men sådan er livet. Deres lokation er: I baren på Oops". 

Faxen fortsatte sit tikkeri i flere timer, da meddelelsen blev sendt på utallige sprog. Som sagt så gjort. Jeg mødte op på Oops, viste den venlige mand mit pressekort og han fortalte herefter, at lokationen var noget så eksotisk som nede på strandbaren ved havnen. Jeg troede lidt han løj, vi er trods alt i december, regnen siler og kong vinter rasler med sablen. Men han insisterede og hvad kan man så gøre?

Jeg startede min Ford 2.0 og kørte mod havnen og hurtigt gik det op for mig, at jeg var kommet til det rette sted. Der var massivt presseopbud, men også flere fans søgte mod strandbaren. Først troede jeg, at det var pga. en lækage, at folk vidste, hvor det var, men hurtigt gik det op for mig, at mange mennesker blot søgte mod solen. Jeg ved ikke hvordan, men FC Kegle havde sol, skyfri himmel, varmt sand og kolde drinks til dette pressemøde.

Nede på strandbaren stod formandens massive egetræsskrivebord, hans fantastiske chesterfield læderstol og en kasse havana cigarer. Mange 100 pressefolk riggede til, samtidig med, at de daskede rundt i bare maver og en paraplydrinks i hånden.

Mødet skulle starte kl. 10 og kl. 9:59 gik en lille sky for solen og vi mærkede en frisk brise. Det var som om, at selve naturen holdt vejret. En buldrende lyd hørtes i det fjerne. Den blev højere. En lille prik, som de fleste antog var et skib i horisonten, blev større. Formanden var på vej til pressemødet i voldsom fart. Han var på jetski. En hurtig opvisningsrunde, med dertil hørende vand udover alle de forreste (mig selv inklusive) endte brat da skyen igen forsvandt fra solen og folk et øjeblik blev blændet. Da vi igen fik kontrol med synet, var klokken 10:00:45 og formanden sad ved sit skrivebord.

Formanden:
”Velkommen alle sammen. Tak fordi i er mødt op. Jeg vil starte med at gennemgå hvad vi skal igennem, herefter vil der, måske, være tid til nogle spørgsmål. Det er vigtige punkter vi skal igennem og jeg vil kaste mig fluks ud i det.

1.punkt drejer sig om selve organisationen FC Kegle. Ja, vi har været stille igennem en længere periode. Ja, vi har haft både interne og eksterne konflikter og udfordringer. Nej, jeg går ikke af som formand - tværtimod. Jeg vil medgive, at vi som bestyrelse ikke har udført vores job tilstrækkeligt igennem det seneste år. Vi har ikke været de inspiratorer for folket, som der har været behov for. Jeg vil ikke komme med søforklaringer. Blot sige, at vi beklager. Klubben er kørt lidt ned af bakke og ganske få ved, hvor tæt vi har været på at dreje nøglen om. Men bestyrelsen kiggede hinanden dybt i øjnene og vi sagde:
”Vi kan ikke lade en legendarisk klub lukke ned på denne måde. Målet har altid heddet superliga og det er en fiasko ikke at få det til at ske”

Derfor sætter vi nu alle sejl til. Men det kræver, at vi tager et par skridt tilbage for at kunne komme længere frem.

Derfor:
Fra januar vil vi ikke længere have et aktivt pigehold. Deres kontrakter er dog stadig gældende og de er fortsat knyttet til klubben, hvor de kan træne med hvis de ønsker, deltage i fester og des lige.

Samtidig er serie 6 holdet i overhængende lukkefare. Vi er nødt til at se folk møde op før en endelig beslutning bliver truffet. Men det er ikke holdbart at vi, på trods af 25 betalende drenge, ikke har kunnet stille hold i halvdelen af kampene.

De seneste 2 sæsoner har de to hold været en betragtelig udgift på ”aflyste kampe” fronten og netop dette taget i betragtning, samtidig med, at vi ikke har tjent ekstra penge til klubkassen ved frivilligt arbejde, har gjort at klubkassen er temmelig slunken. Dette løser vi dog også i det nye år. Flere idéer er på programmet, men først og fremmest skal FC Kegle igen være byens mest attraktive seriehold. And we will succeed!

Nogen spørgsmål?

Maksimus anthoni, Rom tidende: ” Dopo l'azione Consiglio sordo poi rotolare teste?”

Formanden: “Nej. Nó og Nope. Come ho appena detto, abbiamo dato la mano a girare il club per il successo di nuovo”

Pedro Agienti, Peruvian post:” Se puede motivar a los miembros, ya que son probablemente necesarias para su éxito?”

Formanden: “Sí, ja og Yes sir. Haremos el club atractivo mediante el uso de medios modernos, buenas amistades, cerveza y bellos cuerpos”

Formanden:
“Nå næste punkt, vi har jo ikke hele dagen. Vi er som altid på jagt efter nye spillere. Og ved hjælp af vores enorme talentnetværk er det lykkedes os at skrive kontrakt med den arrige terrier Theis Stjernholm. Theis kommer fra FC Rangers og vil styrke klubbens image med sine høje tindinger og aggressive tacklinger. Theis er blevet udstyret med en 3 årig kontrakt og vil starte allerede i januar. Købssummen er ukendt, men rygter lyder på et tabt væddemål. Hvem der tabte fortæller historien dog ikke noget om. Jeg kan dog garantere flere spillere vil melde sin ankomst, for oprykningen kommer i hus i foråret.”

Johnny Larsen, Randers Amtsavis: ”Er købet af Theos et signal om, at i ligesom AGF vil hente forstærkninger i Randers?

Formanden: ”Jeg har set Theis´ dåbsattest og kan afkræfte alle rygter om han skulle være randrusianer. Vi har en vis standard i FC Kegle, trods alt.

Formanden:
”Sidste punkt på dagsordenen er en lille teaser til årets julefrokost på lørdag. Her løber også det legendariske awardshow af stablen og som både Dybvad og Kjeldberg siger det: ”Men i år, bliver det endnu vildere”. Der er stemt i kategorierne Årets Spiller, Fighter, Flop, Pringle, Bisse, Kegleånd og Hall of fame - mange tætte kategorier. Vi vil forsøge at holde jer opdateret på aftenens vindere og tabere når det hele går ned på lørdag! 

Jeg har kun booket solen til og med kl 14, så jeg vil runde det her af nu, så jeg kan nå et par ”off the record” interviews, nogle drinks og få lidt farve på de blege ben. Jeg garanterer jer, FC Kegle vender tilbage, stærkere end nogensinde før. Men vi kan ikke klare det uden jer, vores trofaste fans!”


Det var så pressemødet. På samme tid rystende, inspirerende og vanvittig vigtigt for os alle sammen. Lad os stå sammen, og støtte FC Kegle mod bedre tider.

//William Bombastille 

KommentarerSkriv kommentar